Գազարով և ոլոռով պյուրե

  • 21
    Shares

carrot and peas– 200գ գազար` կլպած և կտրատած միջին չափսի կտորների
–  50գ նախօրոք եփած ոլոռ

Գազարը և ոլոռը բնական քաղցրություն ունեն, ինչը սովորաբար դուր է գալիս երեխաներին: Եփեք գազարը եռման ջրի մեջ մոտ 15 րոպե: Ավելացրեք ոլոռը և եփեք ևս 5 րոպե: Հարեք բլենդերում` ավելացնելով ջրից, որում բանջարեղենները եփվել են, որպեսզի պյուրեն դառնա համասեռ: (2 չափաբաժին)

Քաղցր կարտոֆիլը բրոկկոլիի հետ
Բանջարեղենի արգանակ

  • 21
    Shares