Դդում


imagesՏաքացրեք ջեռոցը 200 աստիճանի: Կիսեք մեկ փոքր դդում, հանեք կորիզները: Դրեք ջեռոցը` կտրած մասով դեպի ներքև և եփեք 45 րոպե կամ մինչև փափկելը: Հանեք ջեռոցից, գդալով քերեք փափուկ մասը և տրորեք պատառաքաղով կամ հարեք բլենդերում: Ավելացրեք մի քիչ կաթ` մայրական կամ արհեստական կամ ջուր պյուրեն ավելի համասեռ դարձնելու համար: Կարող եք նույնպես կլպել, կտրատել փոքր կտորների և խաշել կամ շոգեխաշել մինչև փափկելը, մոտ 20 րոպե:  (2 չափաբաժին)

Խնձորի պյուրե դարչինով