Կանաչ լոբի

  • 1
    Share

Sauteed-Green-Beans-150x150Ընտրեք առանց թելի լոբի: Լվացեք, հեռացրեք ծայրերը: Շոգեխաշեք կամ եփեք մարմանդ կրակի վրա` մինչև փափկելը (մոտ 12 րոպե): Հարեք բլենդերում, ավելացրեք ջրից, որի մեջ եփվել է լոբին, կամ երեխայի կաթից (մայրական կամ արհեստական) մինչև դառնա համասեռ զանգված: Կանաչ բանջարեղենները լավ է խառնել արմատային բանջարեղենների հետ` ինչպիսիք են գազարը և քաղցր կարտոֆիլը:

Կարտոֆիլ, ծաղկակաղամբ, դդմիկ
Բրոկկոլի և ծաղկակաղամբ

  • 1
    Share

Leave a Comment