Մակարոնը բանջարեղենի և պանրի սոուսով

  • 2
    Shares

pasta broccoli carrot cheese– 65գ գազար` կլպած և կտրատած
– 40գ բրոկկոլի
– 25գ կարագ
– 2 ճաշի գդալ ալյուր
– 175մլ կաթ
– 40գ հալվող պանիր՝ քերած – չեդար, գուդա կամ մեկ ալյ հալվող պանիր

 

Եփեք գազարը 10 րոպե, ավելացրեք բրոկկոլին և եփեք ևս 7 րոպե: Այդ ընթացքում հալացրեք կարագը, անընդհատ խառնելով (որպեսզի գնդեր չառաջանան) ավելացրեք ալյուրը, հետո կաթը և պահեք կրակի վրա՝ մինչև սոուսը պնդանա: Վերցրեք կաթսան կրակից և ավելացրեք պանիրը, խառնեք այնքան, որ հալվի: Ավելացրեք եփած բանջարեղենները պանրի սոուսին և հարեք ամբողջը բլենդերում: Մատուցեք նախօրոք եփած մակարոնի հետ:  (3 չափաբաժին)

 

Bolognese սոուս
Մակարոնը լոլիկի և դդումի սոուսի մեջ

  • 2
    Shares