Մակարոնը պանրի սոուսի մեջ


pasta cheese– 250գ սպանախ
– 40գ մակարոն
– 15գ կարագ
– 2 ճաշի գդալ կաթ
– 2 ճաշի գդալ թթվասեր
– 40գ քերած պանիր  – չեդար, գուդա կամ մեկ ալյ հալվող պանիր

 

Թրջեք սպանախը, դրեք կաթսայի մեջ և եփեք՝ մինչև տերևների փափկելը: Եփեք մակարոնը: Հալացրեք կարագը և տապակեք սպանախը, ավելացրեք կաթը և պանիրը: Եփեք՝ մինչև պանիրը հալվի: Հարեք սպանախի սոուսը բլենդերում: Մատուցելուց առաջ խառնեք մակարոնի հետ:  (2 չափաբաժին)

 

Հավի մսից և խնձորից գնդիկներ
Bolognese սոուս