potato onion– 25գ կարագ
– 150գ բուլղարական սոխ կամ հասարակ սոխ կտրատած մանր կտորների
– 250գ կարտոֆիլ
– 300գ հավի կամ բանջարեղենր արգանակ, կամ ջուր

Հալացրեք կարագը և տապակեք սոխը մոտ 5 րոպե: Ավելացրեք կարտոֆիլը և արգանակը: Ծածկեք և եփեք մոտ 12 րոպե մինչև փափկելը: Քամեք բանջարեղենները և հարեք բլենդերում, կամ տրորեք պատառաքաղով` ավելացնելով ջրից որտեղ բանջարեղեննեը եփել են մինչև պյուրե դառնալը:

 

Ձուկը բանջարեղենների հետ պանրի սոուսով
Դդմիկը և կարտոֆիլը պանիրով