– 2 խնձոր` մաքրած, կլպած և կտրատած փոքր կտորների,
– 2 ճաշի գդալ խնձորի հյութ կամ ջուր,
– 2 հասած դեղձ` մաքրած, կլպած և կտրատած փոքր կտորների,
– 2 հասած տանձ` մաքրած, կլպած և կտրատած փոքր կտորների
– մի քիչ վանիլ
Դրեք խնձորը կաթսայի մեջ, ավելացրեք հյութը, ծածկեք և եփեք մոտ 5 րոպե: Ավելացրեք դեղձը և տանձը և շարունակեք եփել ևս 3–4 րոպե: Հարեք բլենդերում: (6 չափաբաժին)
Եթե դեղձ չունեք, կարող եք պատրաստել այս բաղադրատոմսը միայն խնձորով և տանձով: