- 300գ փափուկ հավի միս
- 1 սոխ
- 50գ հացի չոր միջուկ
- 3 ճաշի գդալ կտրատած խառը կանաչի
- 1 խնձոր` կլպած և քերած
- Ալյուր
- Սև պղպեղ
Սոխը հարել բլենդերում, ավելացնել հավի միսը, հացի միջուկը, քերած խնձորը, սև պղպեղը և այլ համեմունքներ, որոնք կցանկանաք և հարել մինչև զանգվածը դառնա համասեռ: Կարելի է նաև ամեն ինչը մանր կտրատել: Թացացնելով ձեռքերը, պատրաստեք գնդիկներ, գլորեք գնդիկները ալյուրի մեջ և տապակեք մի փոքր ձեթի մեջ միջին կրակի վրա: