Կրծքով կերակրելու սենյակ

Ձուկը գազարի և լոլիկի հետ


fish tomato cheese carrot– 250գ գազար
– 150գ ձկան ֆիլե
– կաթ կամ ջուր
– 30գ կարագ
– 2 հասած լոլիկ` կլպած, կորիզները հանած և կտրատած
– 40գ պանիր`քերած – չեդար, գուդա կամ մեկ ալյ հալվող պանիր

 

Շոգեխաշեք գազարը կամ եփեռ եռացող ջրի մեջ մինչև փափկելը, մոտ 15-20 րոպե: Այդ ընթացքում եփեք ձուկը մեկ այլ կաթսայի մեջէ ծածկելով ձուկը կաթով 15գ կարագի հետ: Կաթը եռալուց հետո եփեք մոտ 4 րոպե կամ մինչև ձկան եփելը:

Հալացրեք մնացած կարագը, ավելացրեք լոլիկը և եփեք մինչև լոլիկը փափկի: Վերցրեք կրակի վրայից, ավելացրեք պանիրը և խառնեք որ հալվի: Հարեք բլենդերում գազարը և լիլիկի սոուսը: Ստուգեք որ ձուկը փուշ չունենա, տրորեք պատառաքաղով և խառնեք ձուկը գազարի և լոլիկի խառնուրդի հետ:  Փոքր երեխաների համար կարող եք այս ամենը հարել բլենդերում:  (4 չափաբաժին)