Հորթի լյարդ


beef liver

– 75գ տավարի լյարդ կամ 2 հավի լյարդ
– 120մլ ջուր
– 25գ մանր կտրատած սոխ՝սովորական կամ բուլղարական
– 25գ սունկ` մանր կտրատած
– 50գ գազար` կլպած և կտրատած
– 1 կարտոֆիլ` կլպած և կտրատած
– մի փոքր կարագ

Եփեք լյարդը սոխի, սունկի և գազարի հետ 8 րոպե: Առանձին եփեք կարտոֆիլը` մինչև փափկելն, այնուհետև տրորեք կարագի հետ: Հարեք լյարդը և բանջարեղենները բլենդերում և խառնեք կարտոֆիլի հետ:  (6 չափաբաժին)

Մակարոնը լոլիկի և դդումի սոուսի մեջ
Հավը լոլիկի սոուսում

Leave a Comment