Pancake

  • 3
    Shares

ishot-31180մլ կաթ
30մլ քացախ
1 ձու
30գ հալեցրած կարագ

1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
1/2 թեյի գդալ աղ
1/2 թեյի գդալ սոդա
125գ ալյուր
25գ շաքարավազ
վանիլին

Պատրաստման եղանակը

Կաթին ավելացրեք քացախը և թողեք 5 րոպե, որ թթվի: Խառնեք իրար բոլոր չոր բաղադրիչները: Երբ 5 րոպեն լռանան, խառնեք կաթին ձուն, հալեցրած կարագը և հետո չոր բաղադրիչների խառնուրդը մինչև զանգվածը դառնա համասեռ: Ձեթ քսեք թավային և դրեք միջին կրակի վրա: Առանց կրկին խառնելու, լցրեք խմորից թավայի վրա, երբ եզրերը եփեն և խմորի մեջ պղպջակներ հայտնվեն, շուռ թվեք և եփեք մյուս կողմը:  Մատուցեք մրգերի, ջեմի, շոկոլադե կրեմի հետ:

Անիի սիրած ճաշիկը
Հավի մսից և խնձորից գնդիկներ

  • 3
    Shares