Կրծքով կերակրելու սենյակ

Լոլիկը, ծաղկակաղամբը և գազարը ռեհանի հետ


tomato cauliflower carrot– 125գ գազար` կլպած և կտրատած
– 100գ ծաղկակաղամբ
25գ կարագ
– 200գ լոլիկ` կլեպը ը կորիզները հանած և կտրատած
– 2-3 ռեհանի կամ բազիլիկի տերև
– 50գ չեդդար կամ այլ հալվող պանիր` քերած

 

Դրեք գազարը եռման ջրի մեջ և եփեք մարմանդ կրակի վրա մոտ 10 րոպե: Ավելացրեք ծաղկակաղամբը և եփեք ևս 8 րոպե` ավելացնելով ջուր եթե հարկաոր լինի: Այդ ընթացքում հալացրեք կարագը և տապակեք լոլիկը մինչև փափկելը: Ավելացրեք ռեհանը և պանիրը, եփեք մինչև փափկելը: Քամեք գազարը և ծաղկակաղամբը: Հարեք բոլոր բաղադրիչները միասին բլենդերում` ավելացնելով 3 ճաշի գդալ ջրից որտեղ բանջարեղենները եփել են:  (4 չափաբաժին)